SINGELFRANSAR

Fransförlängning med singel metoden innebär att en lösfrans appliceras per naturlig frans. Singelfransar ger dig möjligheten att kunna välja böj på fransarna som håller, istället för att krångla med ögonfransböjare som kan skada dina fransar.

Det ger ett naturligt resultat, ungefär som om man hade maskara. Så det rekommenderas för dig som inte använder smink eller kör en naturligare sminkning till vardags. Även om du har väldigt många naturliga fransar kan det räcka med singelfransar för att få intensivt resultat.

Har man glesa fransar rekommenderas istället volymfransar eller en mix av volym och singel för att fylla i glappen.

Ögonfransförlängningar är semi-permanenta och beror även mycket på eftervården hemma. Om du sköter dina fransar bra kan de hålla dig upp till 4 veckor. Emellanåt behövs en påfyllning  varje 2-4 vecka.

VOLYMFRANSAR

Volymfransar är en teknik inom ögonfransförlängning. Volymfransar som också kallas Russian Volume eller 3D-volym fransar innebär att man applicerar ett knippe med flera fransar per naturlig ögonfrans för att förlänga fransarna. Volymfransar är den senaste tekniken inom fransförlängning. Med denna metod blir det möjligt att använda upp till 200-800 stycken fransar per öga. Faktum är att ett volymfransar väger mindre än en singelfransar. Volym fransarna har en diameter på bara 0,03-0,07mm. Till skillnad från singelfransar som är 0,15-0,20mm i diameter. Volymfransar är perfekt för de med glesa ögonfransar eller för den ultimata volymen och fluffigheten. Denna metod ger intensiv effekt utan ett ”tungt” utseende, det kommer inte att överbelasta eller skada dina naturliga fransar. De appliceras genom att isolera den naturliga ögonfransen, så lägger man på upp till 6 st silkesfransar per naturlig frans.

Ögonfransförlängningar är semi-permanenta och hållbarheten beror även mycket på eftervården hemma. Om du sköter dina fransar bra kan de hålla upp till 4 veckor. Franslimmet är vattenfast vilket är perfekt om man vill slippa smink eller snabba på morgonrutinen. Emellanåt krävs en påfyllning varje 2-4 vecka.