fransförlängningar sedan 2013


Image

HISTORIA

I augusti 2013 startade jag min verksamhet - Lash de Luxe - målet var att erbjuda service och högsta kvalitet på fransförlängningar till kvinnor boende på Näset.

Helt enkelt vackra fylliga och hållbara fransar! När jag startade var jag ensam om att erbjuda tjänsten här nere och det tog inte många veckor efter uppstarten som jag var fullbokad och dessutom hade svårt att möta efterfrågan.

Mina kunder var inte bara från Näset, det kom folk från hela Skåne. Jätteroligt och verkligen ett kvitto på att jag nått mitt mål, kunderna var supernöjda, men jag är ändå särskilt tacksam för alla kvinnor här nere som medvetet väljer att stötta lokala företag.

Jag har under åren gjort tusentals fransförlängningar och fortfarande får jag samma underbara tillfredställelse i mitt arbete. jag älskar ögonblicket då kunden öppnar sina ögon efter behandlingen och ser sig själv uppskattande i spegeln! Underbart! Både för mig och mina kunder!

Varmt välkommen du med, jag lovar att du kommer att bli såå nöjd!

Image
Image